Forrige nyhed
torsdag den 06. juni 2024

Ny købsstadschef: Velkommen til Caroline

Carina

950
06 juni

Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan meddele ansættelsen af Caroline Byg Ejstrup som ny købstadschef.
Caroline vil officielt tiltræde sin stilling 1. august. Men for at sikre en glidende overgang vil Caroline allerede fra mandag d. 10. juni være at træffe på kontoret nogle dage om ugen, hvilket giver hende mulighed for stille og roligt at blive sat ind i de mange spændende opgaver, der ligger foran hende.

På billedet ses Caroline sammen med bestyrelsesformanden for Ringkøbing Handelsforening, Allan Lamnbæk Steffensen. Bestyrelsen glæder sig til at Caroline trækker i arbejdstøjet og sikrer den forsat positive udvikling som Handelsforeningen er godt i gang med.


Caroline’s præsentation af sig selv:
"Mit navn er Caroline Byg Ejstrup. Jeg er 29 år og bor i Spjald med min mand Nikolaj og vores tre børn på hhv. 4 år, 3 år og 7 mdr.
Jeg er en gæv vestjyske kvinde med benene plantet solidt på jorden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og er kommet meget i Ringkøbing igennem tiden, hvilket gør, at jeg derfor kender godt til byen.

Trods dét så er jeg stadig nysgerrig på, at lære Ringkøbing endnu bedre at kende.
Jeg glæder mig meget til at møde borgerne, detail, erhverv, kulturen og foreningerne og samtidig skabe en naturlig sammenhæng her imellem.

Igennem de sidste 4 år har jeg lavet rigtig meget frivilligt arbejde og skabt nye tiltag i Spjald, imens jeg har læst økonomi op på fjernstudie.
Jeg har startet flere udvalg og projekter op og det har givet mig en masse erfaring indenfor projekt- og mødeledelse, markedsføring, kreativ tænkning og forståelse for tal og budgetter.

Jeg brænder for at være der, hvor der sker noget og skabe resultater heraf.
Jeg er klar til at gå til hånde og arbejde videre på allerede igangsatte tiltag og være tovholder på endnu flere tiltag, som kan lokke turister, potentielle kunder fra Ringkøbing og oplandsbyerne ind og gøre deres handel i Ringkøbing.

Det betyder utrolig meget for mig, at medlemmerne af Ringkøbing Handelsforening føler sig set og hørt og det vil jeg gøre mig særdeles umage med.
Sammen skal vi skabe Danmarks bedste og mest attraktive by at handle og drive forretning i.
For mig er mit nye job som købstadschef en livstil og jeg glæder mig rigtig meget til at møde og arbejde sammen med medlemmerne af Ringkøbing Handelsforening. "

Forrige nyhed