Forrige nyhed Næste nyhed
tirsdag den 05. juni 2018

Rock´n´Roll på Torvet


1870
05 juni

Chimbo's Revival giver koncert på Torvet i Ringkøbing

 

Chimbo’s Revial er det sikre valg, hvis du er til ægte Old School Rock ’n’ Roll
Ingvar ”Chimbo” Kristensen leverer med sin fantastiske stemme og helt særlige guitarstil et af de mest autentiske bud på et upoleret og uforfalsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA.

Med sig i denne lille grovswingende combo har Mr. Chimbo veteranen Søren Engel på bas og kor (tidligere delta Cross Band, CV Jørgensen, Link Wray og Bo Didley), Carsten Larsson på guitar og kor (tidligere The Scooters, Cartoons, Tamra Rosanes og Nande & The Big Difference), og Philip Bo Knudsen på trommer og kor (tidligere The Thrill og One Way Out).
 

Mr. Chimbo’s helt store idoler er Bill Haley & His Comets, der med bl.a. Rock Around The Clock var nogle af rockens pionerer. Sammen med andre store stjerner som Elvis Presley, Little Richard, Swinging Blue Jeans, Chuck Berry, og The Beatles m.fl. fortolkes en række af Bill Haleys sange i showet.
 

Alt dette er sammen med nogle af Mr. Chimbo’s egne kompositioner det, der har givet Chimbo’s Revival succes i både ind- og udland, hvor Mr. Chimbo siden 1976 har spillet mere end 3000 liveshows, og har optrådt i utallige TV- og radioshows.
 

Chimbo’s Revival er garant for et underholdende show, hvor musikalitet præsenteres med energi og humor, der skaber glæde i alle aldersgrupper - på store som små scener.
 

Chimbo’s Revival har bl.a. spillet på Plænen i Tivoli, Bakkens Friluftsscene, utallige 50’er og 60’er festivals, klubber og værtshuse i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

I 2014 og 2015 har Chimbo’s Revival turneret i England, hvor bandet blandt mange andre jobs, med stor succes spillede på den legendariske klub ”The Cavern Club” i Liverpool, hvor The Beatles med 288 jobs startede karrieren.
 

Senest har Ingvar ”Chimbo” Kristensen været featuret hos Jørgen De Mylius i programmet Eldorado.

 

Se hele sæsonens musikprogram på Torvet i Ringkøbing her

Forrige nyhed Næste nyhed

Nyheder
Seneste
Eventkoordinatorelev søges
Nem & lækker mad til Nytårsaften
Aktiviteter
Kommende Arkiv
Træskulpturfestival i Ringkøbing
Træskulpturfestival i Ringkøbing
Træskulpturfestival i Ringkøbing