Raintree

Raintree

Webshop og butik Med økologiske-, fairtrade-, og bæredygtige special produkter i lækker kvalitet.   

 

Jeg har i en periode boet i Indien, hvor jeg fik kendskab til en gruppe kvinder fra et af Chennais slumkvarterer, som laver unikke, håndlavede tasker. Jeg blev straks begejstret for dem, så da jeg vendte tilbage til Danmark, var jeg ikke i tvivl. Taskerne skal sælges i Danmark, så endnu flere kan få glæde af dem. Derfor sagde jeg mit job op for at koncentrere mig om at markedføre og sælge taskerne. Så nu har jeg en hverdag med masser af meningsfyldt arbejde, flotte håndlavede tasker i høj kvalitet og bevidstheden om at endnu flere unge, indiske mødre og handicappede oplever stoltheden ved at kunne forsørge sig selv. 

Projektet har til formål at skaffe arbejdspladser i slummen for de mest udsatte og er selvfølgelig Fair Trade godkendt, hvilket bl.a. betyder at der er velordnede arbejdsforhold og absolut ingen børnearbejde. Børnenes skolegang prioriteres højt og for hver solgt taske går der et beløb til en fond, som sikrer børnenes skolegang og læge- og medicinhjælp, hvis der er brug for det. 

Seda og Seyda fra Hamide.co har designet et nyt visuelt udtryk for os. Logo, katalog, vedhæng til taskerne og visitkort. De er rigtig dygtige og vi er meget tilfredse med resultatet.

Janni har arbejdet for RainTree siden efteråret. Hun er kommet med masser af nye ideer og input og vi er nu ved at udvide webshoppen med nye Fair Trade varer. Det er rigtig dejligt at være 2 til at vende ideer og problemstillinger. Hvis du har kendskab til producentgrupper som er Fair Trade certificeret og hvis du synes de laver nogle fine produkter, hører vi gerne fra dig. 

Hvis du gerne vil orienteres om nye produkter, kan du evt. følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsmail. Du bliver IKKE oversvømmet med mails, men når vi får nye produkter, får modtagerne af vores nyhedsmail et fordelagtigt introduktionstilbud. 

Har du spørgsmål er du altid velokommen til at ringe eller at sende en mail.

Mange hilsener

Gitte Lauridsen