Handelsbetingelser ved køb af Elektronisk Gavekort på www.ringkoebing.dk

 

Gavekort til Ringkøbing Handelsforening

Gavekort til Ringkøbing Handelsforening er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilmeldt ordningen hos Ringkøbing Handelsforening. Du kan til enhver tid se hvilke butikker der modtager gavekortet på www.ringkoebing.dk.

 

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 250,00. Maksimum beløb der kan udstedes gavekort på er kr. 3.000,00.

 

Bestilling & ordrebekræftelse

Når du har indtastet din bestilling af gavekortet og gennemført betalingen, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mailadresse, så din bekræftelse når rigtig frem.

 

Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

 

Du kan til enhver tid printe salgs- og leveringsbetingelser ud, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet.

 

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til at kontakte Ringkøbing Handelsforening, som derefter vil hjælpe dig.

 

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

 

Betaling

Du kan betale for gavekortet med Dankort og Visa kort.

 

Din betaling håndteres af NETS.

NETS håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder. Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

 

Leveringsbetingelser

GAVEKORTET afsendes indenfor 3 hverdage efter ordren og sendes som Quickbrev, der omdeles fra dag til dag (mandag til fredag).

 

Alle gavekort sendes med Post Nord. Der kan forekomme forsinkelser ved Post Nord, som Ringkøbing Handelsforening er uden indflydelse på.

 

Såfremt et gavekort ikke bliver leveret, men bortkommer under forsendelsen, skal underretning herom ske til Ringkøbing Handelsforening på tlf. 97 32 10 99 eller e-mail info@ringkoebing.dk. I sådanne tilfælde vil der blive fremsendt et nyt gavekort, forudsat at det bortkomne kort ikke er blevet aktiveret, da det ellers anses for at være modtaget.

 

 

Forsendelsesomkostninger

Der pålægges forsendelsesomkostninger på alle ordrer uanset mængde, størrelse og forskellige leveringstider. Forsendelsesomkostningernes størrelse er afhængig af den samlede vægt.

 

Priser og moms:

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

 

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Indehavere af gavekortet kan inden udløbet af gavekortet og i op til 1 år efter udløbet anmode om, at restværdien indløses til pålydende værdi.

 

Saldo

Saldo på GaveKortet kan ses på www.ringkoebing.dk

 

Garanti

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du fysisk modtager forsendelsen.

 

Fejllevering eller defekt forsendelse: Skulle du mod forventning modtage en forkert eller defekt forsendelse, bedes du orientere os pr. e-mail hurtigst muligt om hvori fejlen/defekten består.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag du modtager forsendelsen. Fortryder du dit køb, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse: Ringkøbing Handelsforening, Vester Strandgade 6E, ST, 6950 Ringkøbing, senest den 14. dag efter modtagelsen.

 

Når du sender varen retur, skal den være i samme stand, som da du modtog den. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage efter vi har modtaget din forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto, reg. nr. og konto nr. bedes derfor oplyst i forsendelsen.

 

Anvendelse af gavekortet

Dit gavekort til Ringkøbing Handelsforening er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Ringkøbing Handelsforening.

 

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

 

Ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

Ringkøbing Handelsforening

Vester Strandgade 6E, ST

6950 Ringkøbing

97321099

info@ringkoebing.dk

 

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

 

Hvem står bag kortet

Elektroniske Gavekort via Ringkøbing Handelsforening udstedes og administreres af NETS.