Forrige nyhed Næste nyhed
lørdag den 26. august 2017

26/8 Vin, musik og hyggeligt samvær

Jacob Muldkjær Rasmussen

3622
26 august

Den gode kombination af vin, musik og hyggeligt samvær kan opleves lørdag d. 26 august i Ringkøbing. Arrangementet ”Vin og Big Band” begynder kl. 11.00 og fortsætter indtil kl. 16.00. 

Byens butikker holder denne dag åbent til kl. 15.00, så der er rig mulighed for både at shoppe og nyde musikken, vinen og det hyggelige samvær. 

Før Ringkøbings Big Band går på scenen vil Trio Nordenhof skabe højt humør, med deres velklingende musik. De spiller fra kl. 11.00 til ca. 12.45. Derefter er det Big Bandets tur til at fylde Torvet med god musik fra ca. kl. 13.15 til kl. 16.00. 

Lyden fra de svingende melodier kan nydes sammen med en masse skønne vine, da der på Torvet vil være et overdækket område, hvor du har mulighed for at smage mere end 50 forskelige vine, fra mange forskellige lande. For blot 100 kr. får du et vinglas der giver adgang til alle herlighederne. 

Derudover er der endnu en tilføjelse til denne lørdags program…

Ringkøbing får også besøg af LAPSO, som er et spansk teater, med musikere, der præsenterer klassisk musik i utraditionelle fortolkninger. Det bliver et show med levende musik, klovneri samt et flamenco set up, som bliver skabt i et møde mellem flamencomusikken og folkemusik fra Ringkøbing 

LAPSO har et instrument, som er bygget af vinglas – derfor er den røde tråd til denne dag gennemført. Den står på glade mennesker, lækker vin og god underholdning, og rig mulighed for, at få en festlig lørdag.

Vi ses i Ringkøbing! Her sker der altid noget. 

Forrige nyhed Næste nyhed