Forrige nyhed Næste nyhed
torsdag den 31. august 2017

Tambourine Men lukker Torv scenen

Jacob Muldkjær Rasmussen

2521
31 august

Der er i år brugt flere penge på musik på torvet end nogensinde før, musik tilbudende har derfor været mange og af forskelige genre, alt fra Jazz, MGP, Jacob Sveistrup, 50ér-60ér, Richard Ragnwald til diverse coverbands. Sommer musiken nærmer sig en ænde og Tambotine Men bliver de sidste på Torv scenen i år.

Når de på lørdag d. 02 september indtager scenen på Torvet. Det er langt fra første gang, og vi lover det heler ikke bliver sidste gang. De vil som altid fylde Torvet med musik fra de gode, gamle dage i tidsrummet fra kl. 11-14.  Bandet har en forkærlighed for musik af ældre dato. Derfor vil de hovedsagligt spille musik fra 60’erne og 70’erne.

Ud over deres gode musik er Tamborine men kendt for deres gode humør, nu ser det ud til vejr guderne tilsmiler os med sol og knap 20 grader på lørdag, men skulle det ændre sig så lover de i videoen her under at de vil spille solen frem.

Tambourine Men er altså de sidste, der får fornøjelsen af at spille på scenen i dette års sommermusik på Torvet. Så der er god grund til, at komme ned og lytte til de sidste gode sommertoner for i år.

Vi ses i Ringkøbing, her sker der altid noget!

Forrige nyhed Næste nyhed