Forrige nyhed Næste nyhed
fredag den 04. august 2017

NYgade på NY

Jacob Muldkjær Rasmussen

2000
04 august

Renoveringsprojektet af Nygade er gået bedre end frygtet. Man forventer at Nygade står klar som en ”NY GADE” midt i September, altså ca. en måned før den forventede afslutning op til uge 42.

Gravearbejdet i Ringkøbings Midtby begyndte i starten af februar 2017, og bekymringerne var forståeligt mange blandt de handlende i den smalle gade. Renoveringen har da også kostet omsætning og været en stor udfordring for de fleste, men til Købstadschefens store glæde har butikkerne stået sammen, hold smilet og de positive historier ud til kunderne og gemt bekymringerne i baglokalerne.

”Købstadschef, Kim Grøn Hansen siger: Vi var fra start af meget opmærksomme på at vores holdning ville smitte af på kunderne, og fortalte vi dem, at det var svært og udfordrende ville de fortælle det videre, og det ville jo ikke få flere til at besøge os.

” Han fortsætter” Kommunikationen fra håndværker til butikkerne har været god og informativ, det har helt klart også hjulpet, igennem de værste perioder. Jeg vil mene projektet har bragt Nygades butikker tættere sammen, og det er en god bonus, efter et projekt som i værste fald, ville kunne lukke butikker. ”

Ikke nok med at projektet er færdigt før end forventet, og bragt butikkerne tættere sammen, så har projektet nærmest fungeret, som en ny attraktion i Ringkøbing, da mange både turister og lokale stopper op, for lige at se, hvordan projektet skrider frem. 

Dagbladet skriver d. 12-07-2017:

Masser af mennesker stopper op, og kigger på de friske vejfolk, mens de er i gang med arbejdet; og skønt de har travlt, besvarer de beredvilligt spørgsmål fra folk, fortæller formand Michael Larsen. 

Da Dagbladet onsdag lagde vejen forbi Nygade, var brolæggerne i fuld gang med arbejdet - selv om Nygade var fyldt med turister og lokale.

På trods af, at Vej & Park-folkene jonglerede med gummiged, tunge bordursten, skovle, afspærringer, plader og meget andet, blev trafikken alligevel afviklet smidigt, uden problemer og med en frisk bemærkning.

Læs hele artiklen ved at klikke her.

Forrige nyhed Næste nyhed