Forrige nyhed Næste nyhed
mandag den 07. marts 2022

Ny Købstadschef i Ringkøbing


1977
07 marts

Ringkøbing Handelsforening har ansat ny Købstadschef

Med 15 års erfaring som Centerchef i Sct. Mathias Centret i Viborg, er det en erfaren detail-profil, der fra 1. april overtager stillingen som Købstadschef i Ringkøbing.

 

Navnet er Jesper Maagaard og gennem hele sit arbejdsliv har han beskæftiget sig med service, markedsføring og detailhandel. Senest som chef for Sct. Mathias Centret, der ligger i centrum af Viborg.

Da stillingen som Købstadschef i Ringkøbing blev slået op, var han ikke i tvivl om, at den skulle han søge:

- Efter 15 år i en detailbutik (byggecenter) og 15 år ved roret i et butikscenter i tæt samarbejde med Viborg Handelsstandsforening, lå det meget naturligt for mig at søge den ledige stilling som Købstadschef i Ringkøbing, udtaler Jesper.

Hos Ringkøbing Handelsforening er næstformand Søren Hebroe også godt tilfreds:

- Vi er meget glade for at få Jesper til Ringkøbing. Der var 5 til samtale på stillingen og det er en drømmesituation, at kunne vælge blandt så mange kvalificerede kandidater.

 

Danmarks bedste by at drive forretning i

Hovedopgaven for den nye Købstadschef bliver at implementere den nye strategi, som Ringkøbing Handelsforening vedtog i november. Her er målsætningen, at Ringkøbing skal være Danmarks bedste by at drive forretning i. Det skal opnås ved at fokusere på 4 områder der har afgørende betydning for byen: markedsføring, events, byudvikling og medlemsudvikling.

- Det har været meget vigtigt for os, at den nye Købstadschef sammen med de øvrige medarbejdere, kan fortsætte den positive udvikling som vi har i Handelsforeningen. Med Jespers erfaring og personlighed, er vi sikre på, at vi har fundet den helt rette til den opgave, siger Søren Hebroe.

Potentialet i Ringkøbing som handelsby er også noget af det, som Jesper Maagaard glæder sig til at arbejde med:

- Som centerchef har jeg været bindeleddet mellem ikke blot butikkerne, men alle mulige eksterne samarbejdspartner, politikere, turisme, erhverv etc. Jeg befinder mig rigtig godt i det arbejde, fortæller Jesper Maagaard og fortsætter; jeg glæder mig til at starte i Ringkøbing, som er en herlig og hyggelig by. Der bliver fokus på at implementere foreningens strategi, samt udvikle og tilpasse midtbyens markedsføring, aktiviteter og sikre en god og sund forening til glæde og gavn for medlemmerne og alle byens lokale og gæster udefra.  

Første arbejdsdag i den nye stilling er den 21. marts og Handelsforeningens medlemmer får mulighed for at hilse på den nye Købstadschef til generalforsamlingen torsdag den 24. marts.

 

Fakta om Ringkøbings nye Købstadschef

Jesper Maagaard, 53 år

Bor i Frederiks ved Karup

Arbejdet som Spies guide i Spanien

30 års erfaring i dansk detailhandel

Elsker naturen i DK og hele verden, udlandsrejser, fotografering og trekking

Skilt (nu single), 4 sponsorbørn i Gambia og Nepal.

Forrige nyhed Næste nyhed