Forrige nyhed Næste nyhed
fredag den 08. februar 2019

Ny gratis kundeklub for dig der handler i Ringkøbing

Jacob Muldkjær Rasmussen

395
08 februar

Vestjylland bedste købstad laver ny kundeklub

Ringkøbing er en af de ganske få købstæder, der kan byde på rent lokale specialbutikker, hvor den høje kundeservice og det store lokalkendskab, er i højsædet.

For at give kunderne endnu flere muligheder for at benytte sig af de mange gode tilbud, der findes hos de lokale handlende, lancerer Ringkøbing Handelsforening derfor en ny kundeklub.

Ringkøbing er en gammel købstad. Den gode handel ligger i vores DNA. Kunderne vil have den rigtige vare til den rigtige pris, og det er vi rigtigt gode til at matche i Ringkøbing. Udviklingen går stærkt og derfor skal vi være relevante for alle vores kunder på alle platforme. Både hos dem vi når via de traditionelle kanaler, og dem der er hoppet med på den digitale bølge, fortæller fortæller Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Derfor har Ringkøbing Handelsforening etableret en ny kundeklub, hvor det er helt gratis at være medlem. 

Kundeklubben er fyldt med gode tilbud fra Ringkøbings butikker – og der kommer hele tiden nye til. Det er eksklusive tilbud kun for Kundeklubbens medlemmer, fortæller Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Til f.eks open by nights vil der være time-tilbud, gratis adgang til events og fede konkurrencer for medlemmer af klubben.

Hvis man melder dig ind i kundeklubben i februar, deltager man i konkurrencen om Gavekort til Ringkøbings butikker for 5.000 kroner.

 

Det er gratis og let at melde sig ind. Man skal blot sende SMS med teksten Rkb tilbud til 1272.

 

Læs mere om kundeklubben her

Forrige nyhed Næste nyhed
Relaterede nyheder
Kunsthåndværkere og kunstnere søges til Pop Up Art Studio i Ringkøbing
Tambourine Men lukker Torv scenen
Historisk 1700 tals Festival i Ringkøbing blev kæmpe succes