Forrige nyhed Næste nyhed
søndag den 15. marts 2020

Gratis levering af varer


1519
15 marts

Handlende i Ringkøbing kører varerne ud til kunderne

 

Mange ældre, svagelige, folk i karantæne og andre har svært ved at få tingene til at nå sammen under Corona-virussen. Derfor tilbyder de handlende i Ringkøbing nu at køre varerne ud til kunderne fra på tirsdag.

 

- Vi er nødt til at stå sammen om at få tingene til at køre bedst muligt under Coronavirussen og vi ved, at der sidder en masser mennesker rundt omkring, der har problemer med at kunne få handlet ind og det vil vi gerne hjælpe dem med i den her, for os alle, svære situation, siger Købstandschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

 

Ordningen let at bruge for kunderne.

 - Man bestiller sine varer direkte ved butikken. Man kontakter butikken via telefon, mail eller Facebook og bestiller sine varer. Man betaler direkte til butikken via Mobilepay, kontooverførsel, eller lignende og så leveres varerne direkte til hoveddøren. Hvis der ikke er nogen hjemme til at modtage varen, sættes varerne ved døren. Vi kan ikke tilbyde at bære varerne ind i selve hjemmet, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

 

Han lover, at man får varerne hurtigst muligt.

 - vi bestræber os på at levere varerne senest 24 timer efter de er bestilt, men kan ikke garantere det. Varer bestilt i løbet af en weekend leveres mandag, slår han fast.

 

Ordningen gælder de fleste almindelige varer fra detailbutikkerne og dagligvarebutikkerne

 

- vi forbeholder os ret til at afvise levering af varer, f.eks. hvis de er for værdifulde, for tunge eller kræver særlig tilladelse til at transportere, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen.

 

Læs mere om gratis levering af varer og se hvilke butikker der tilbyder det her

Forrige nyhed Næste nyhed