Forrige nyhed Næste nyhed
mandag den 31. juli 2017

Fiskehuset, en skøn butik.

Jacob Muldkjær Rasmussen

2524
31 juli

Fiskehuset i Ringkøbing er altid fyldt med lækkerier, hovedsagligt fra havet, og en travl men meget hyggelig atmosfære. Det sidste er ikke noget, som kommer af sig selv, nej det er i høj grad Bjarne og hans kæreste Charlotte som kan tage æren for det.

”Jeg har ikke hørt de to sige nej endnu. Det er ikke et spørgsmål om, nej det er et spørgsmål om hvordan. De sikrede sig at de fortsat var medlem i Handelsforeningen og deltog i Generalforsamlingen inden de var startet, så jeg har aldrig tvivlet på deres arrangement.” Siger Købstadschef, Kim Grøn Hansen

”Bjarne og Charlotte har fortalt mig at de føler sig virkeligt godt modtaget i Ringkøbing, og det glæder mig. Vi skal altid tage godt imod arbejdsomme folk, som kan tilføje vores by noget. Jeg kan også mærke, at de vil give byen noget igen. De har bakket op om vores kunsthåndværkermarked, med frokost til udstillerne fem mandage, og Træsymposiet i uge 30, hvor de udover at servere mad også har købt en af skulpturerne.” fortsætter han.

Fiskehusets nye ejere, er i gang med det første hele år, hvor forretningen råder over en ny tilbygning med plads til 25 spisende gæster, der kan sidde i læ for vejret, hvis ikke det ter sig som kunderne ønsker. Udendørs er der stadig plads til op imod 70 gæster på de lune sommeraftener.

Har i ikke været forbi dem endnu, så er Fiskehuset bestemt et besøg værd -  Og har i været der, så er vi sikre på, at i vil besøge dem igen.

Bjarne har sammen med kæresten Charlotte købt hus i Ringkøbing, og glæder sig til at blive en del af den lokale befolkning, og så er de jo også tæt på Fiskehuset.

Forrige nyhed Næste nyhed