Næste nyhed
tirsdag den 11. april 2017

Fede Finn & Funny Boyz til Ringkøbing

Jacob Muldkjær Rasmussen

1024
11 april

Gang i Danmark turen lægger vejen forbi med Fede Finn & Funny Boyz som flagskib.

Fede Finn & Funny Boyz går i disse uger viralt på TV, ”glitterblade” og på facebook. Det skyldes ikke mindst det anmelder roste album, ”Selvoptaget”, som bandet udsendte den 24. marts 2017, og som kunne opleves til Dansktopprisen i Boxen i Herning fornylig. Fede Finn og Funny Boyz havde en fantastisk tur sidste år med Gang i Danmark med masser af publikummer, så det er en fornøjelse, igen i år, at være en del af Gang i Danmark turen, som bringer os rundt til 48 danske byer på 6 uger. Det er herligt at opleve i tusindvis af glade publikummer kigge forbi, for at høre alle de sprøde hitsange fra Fede Finn & Funny Boyz.

I år er der således flere nye sange krydret med de velkendte slagere, når ”de fede” kigger forbi Torvet, lørdag den 22. april kl. 13.45, hvor de bl.a. vil gøre lidt reklame for den nye CD, ”Selvoptaget”. Bandet er ifølge i dansk ugeblad blevet gjort til et ”Kult band”, fordi de samtidig er på en større diskotekstur rundt i Danmark.

Fede Finn & Funny Boyz, et af Danmarks mest populære danseband, ligger bestemt ikke på den lade side. De kommende 8 uger besøger bandet næsten 100 byer, så man kan vel sige, dansktopstjerner hviler ikke på laurbærrene.

Næste nyhed