Rofi

ROFI-Centret og Danhostel Ringkøbing er bygget sammen og her findes alt hvad man kan ønske sig så ferier, idrætsgrupper, kurser, møder og firmaarrangementer kan blive en god oplevelse

ROFI-Centret har et moderne og veludstyret fitnesscenter på ca. 1600 m2.I fitnesscentret vil vi gerne give dig gode oplevelser med motion og sundhed i fokus. Mulighederne er mange - hvad enten du er til konditions- og styrketræning, hvor du selv bestemmer indhold og tempo, eller du er til holdtræning og en motiverende instruktørs taktstok.For at sikre at du får mest muligt ud af dit medlemskab af fitnesscentret og du når dine mål, tilbyder vi dig gratis rådgivning og vejledning.Vores instruktører er fagligt kompetente, og det sikrer dig en motiverende og korrekt træning - uanset om du ønsker øget fedtforbrænding eller større muskelmasse, en slankere profil eller forbedring af din kondition via sund motion.

 

ROFI driver også Ringkøbing Svømmehal. Kom og få en uforglemmelig oplevelse i byens nye aktivitetsperle. Ringkøbing Svømmehal ligger med en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og kun få min. gang fra Ringkøbing centrum og havn.