UR-NAT Festival

fredag den 16. august 2019

939
UR-NAT Festival
16 august

UR-NAT Festival

Fredag den 16. august kl. 16.00 - 20.00 på Torvet og Havnen i Ringkøbing

 

En festlig dag på Torvet og Havnen i Ringkøbing med en række optrædender bl.a. Teatret OM, Batida, Teatro Tascabile, Teatro Tuyo, Inge og Deborah, og en lang række lokale medvirkende.

16.00 - 17.00 på Torvet
Jubilæumsfejring med stor parade fra Torvet til Havnen

17.00 - 17.40 på Havnepladsen
Kunstnergruppen Batida

19.00 - 20.00 på Havnepladsen
Forestilling/performance: Vindenes Bro

 

Om UR-NAT Festivalen

UR-NAT præsenterer uventede kunstneriske møder i naturen, i åbne byrum og på andre hemmelige steder. UR-NAT festivalen har til formål at skabe stærke møder mellem internationale kunstnere og lokalsamfundet og at bringe visuel og musikalsk scenekunst ud i byrum og den vestjyske natur. Genremæssigt trækker vi på performance, nycirkus, fysisk teater, dans, lydkunst og installationskunst. 

UR-NAT festivalens koncept bygger på, at en stor gruppe internationale kunstnere "Vindenes Bro" i flere uger lever og arbejder med hinanden og med grupper i lokalbefolkningen.

UR-NAT er en folkelig festival, der bringer avantgarde kunst ud på gader og pladser og ud i den vestjyske natur ved fjord, hede og Vesterhav. Festivalen er rettet mod børn og voksne og har som en del af sin profil et stort opsøgende arbejde via workshops m.v.