Koncert med Tommy Sands

søndag den 20. september 2020

138
Koncert med Tommy Sands
20 september

 Tommy Sands 

Søndag den 20. september kl. 14.00 på spillestedet Generator i Ringkøbing

"Tommy Sands har opnået den svære, men vidunderlige balance mellem at kende og elske traditionerne i sit hjem og at være optaget af hele verdens fremtid." - Pete Seeker

"Tommy Sands er den eneste mand uden en privat hær, der kan skræmme mig? . ."Loyalist-politikeren David Ervine (efter at have været lokket på scenen for at synge med Sands på "Re-Imagining Ireland", Charlottesville VA maj 2003).

Tommy Sands, Co Downs sanger, sangskriver og socialaktivist har opnået noget, der ligner legendarisk status i hans egen levetid.

Fra de banebrydende dage med den meget indflydelsesrige Sands-familie, der bragte irsk musik fra New Yorks Carnegie Hall til Moskvas olympiske stadion, har han udviklet sig til en af ??de mest magtfulde sangskrivere og fortryllende soloartister i Irland i dag.

Hans sangskrivning, der tiltrækker beundring af Nobels digter Laureate Seamus Heaney og far til folkemusik Pete Seeger, beder respekteret amerikanske magasin "Sing Out" for at betragte ham som "den mest magtfulde sangskriver i Irland, hvis ikke resten af ??verden".

Hans sange, som There were Roses, and Daughters and Sons, der er indspillet af Joan Baez, Kathy Matthea, Dolores Keane, Sean Keane, Frank Patterson, Dick Gaughan, The Dubliners og mange andre er blevet oversat til mange sprog og er i øjeblikket inkluderet i den engelsksprogede pensum på tyske gymnasier.

Generator er stolt over, at kunne præsentere Tommy Sands, der menes at være den "ikke" politiker, der har haft størst betydning for at opnå fred i Nord-Irland.