Koncert med H.E.R.O.

lørdag den 03. oktober 2020

177
Koncert med H.E.R.O.
03 oktober

H.E.R.O. 

Lørdag den 3. oktober kl. 19.30 på Spillestedet Generator i Ringkøbing.

Supportband: TURBULENT kl. 19.30

Dørene åbner kl. 19.00

Kun få kender dem herhjemme, men H.E.R.O. har ligget nr. 1 i Japan. 

H.E.R.O. drager på turné i Danmark og besøger i den anledning heldigvis Generator. Med på turen har H.E.R.O., der original set er en trio, bassisten Johan Wohlert - kendt fra Mew - med.

H.E.R.O. udgav i april sit anmelderoste debutalbum "HUMANIC". Omtalt som et sandt mesterværk spækket med det ene sublime nummer efter det andet og af meget varierende karakter. Sangen "Desire" fra udgivelsen betegnes som et af de bedste numre der er udgivet på den danske rockscene i mange år. "Humanic" har med tiden potentiale til at kunne gå hen og blive en klassiker på linje med D-A-D's "No fuel left for the Pilgrim" samt Dizzy Miss Lizzy's debutalbum. Det er på tide Danmark tager H.E.R.O. til sig og viser dem den anerkendelse, som de vitterlig fortjener.

H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og pa? radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014. Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy. Nu er de klar med en længe ventet debut album. Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. oplever stor interesse internationalt.

Deres selvbetitlede EP fra 2016 har rundet million streams, og interessen for den danske rocktrio H.E.R.O. er fortsat stigende ba?de hjemme og i udlandet. Den legendariske japanske radiovært Masa Itoh, der ogsa? bragte Dizzy Mizz Lizzy til landet, har personligt introduceret H.E.R.O. i sit populære radioprogram og promoveret bandets singler udgivelser og EP fra 2016.